ВГО «Успішна Україна» оголошує
конкурс фотографій

Новини

RSS 2.0 RSS 2.0

Наші партнери



Новини
18 листопада 2010

Янукович: протестують ті, хто не хоче платити податки

Президент на засіданні РНБО

Президент на засіданні РНБО: винен Азаров - погано пояснив

Президент України Віктор Янукович заявив, що проти прийняття Податкового кодексу протестують здебільшого ті підприємці, які не хочуть платити податки і звикли працювати поза межами закону.

 

Вікдриваючи засідання Ради національної безпеки та оборони, Віктор Янукович сказав: "У нас іде прозорий процес прийняття Податкового кодексу... І сьогодні, коли я дивлюся на виступи представників різного бізнесу... Чого вони вимагають сьогодні під час розгляду Податкового кодексу - щоб ми залишили ті дірки, які були у законодавстві, для того, щоб не платити податки".

Чого вони вимагають сьогодні під час розгляду Податкового кодексу - щоб ми залишили ті дірки, які були у законодавстві, для того, щоб не платити податки

Президент Янукович

Президент додав, що податки мають платити всі.

На засіданні РНБО - першому після нових кадрових призначень, у якому взяли участь новий генпрокурор Віктор Пшонка і новий міністр з надзвичайних ситуацій Віктор Балога, - президент також розкритикував прем'єр-міністра Миколу Азарова за невдалу інформаційну кампанію уряду, що призвело до масових акцій протесту проти ухвалення Податкового кодексу.

Протести в Чернівцях

Жінка на акції протесту в Чернівцях

Президент Янукович звинуватив голову уряду в приховуванні правди про справжній стан справ у країні. За його словами, людям треба казати правду, щоб повернути їхню довіру.

Саме тотальна недовіра народу до влади, на думку президента, становить головну внутрішню загрозу, тож перед початком будь-яких реформ треба зняти соціальну напруженість.

Протести підприємців проти урядового проекту Податкового кодексу у вівторок були наймасовішими, коли тисячі демонстрантів перекрили рух біля Верховної Ради.

Учасники протестів назвали Податковий кодекс загрозою національній безпеці і вимагали розглянути ситуацію, що склалася довкола його прийняття, на засіданні РНБО. 
Читати подробиці.

http://www.bbc.co.uk/ukrainian

 



Коментарі

Захист від спаму *
 
УКР   РУС   ENG
пошук




e-mail:

© 2004-2007 ВГО "Успішна Україна". Усі права на матеріали, що знаходяться на сайті, охороняються у відповідності з законодавством України. У разі будь-якого використання матеріалів сайта, гіперпосилання на www.uspishnaukraina.com.ua є обов'язковим.